Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Μεταλλικά Κτίρια
 
 
ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ
ΤΣΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ | Κουφώματα Αλουμινίου Αιτωλοακαρνανία
Για την κατασκευή των κτιρίων υπάρχουν διάφορα υλικά που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όπως σκυρόδεμα, σίδηρος, ξύλο, πέτρα κ.α. Από όλα αυτά τα υλικά το σίδηρο όμως είναι εκείνο που προσφέρει στο κτίριο την μέγιστη αντοχή με μικρότερες διατομές.

Η επιχείρησή μας “ΤΣΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ” η οποία εδρεύει στο Μεσολόγγι, αναλαμβάνει την κατασκευή μεταλλικών κτιρίων για κάθε τύπο κτιρίου, προσφέροντάς σας πάντα ασφάλεια και ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές. 
 
 
 

Από την κατασκευή μεταλλικών σπιτιών και ξενοδοχείων, έως την κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων και αποθηκευτικών χώρων, ολοκληρώνουμε τα έργα μας με όπλα την πολυετή εμπειρία μας στον χώρο των μεταλλικών κατασκευών και τον επαγγελματισμό που μας διακρίνει.


ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ

 Μεταλλικά κτίρια χώρων κύριας χρήσης
όπως σπίτια, εργοστάσια, γραφεία, καταστήματα κ.α.
 
 Μεταλλικά κτίρια χώρων βοηθητικής χρήσης 
όπως βιομηχανικοί χώροι, αποθήκες κ.α.
 
 Σταθμοί αυτοκινήτων
 Κατασκευή στεγάστρων
 
 
 
Η πολυετής εμπειρία μας, ο σύγχρονος εξοπλισμός μας και η άριστη εκπαίδευση του προσωπικού μας εγγυάται την έγκαιρη και άρτια κατασκευή του μεταλλικού κτιρίου σας, με βάση πάντα τις απαιτήσεις και προσδοκίες σας. 
 
Πάντοτε πρωτοπόρος στον χώρο μας και στις επιλογές μας, είμαστε η πρώτη επιχείρηση στην Αιτωλοακαρνανία που εφάρμοσε την τεχνολογία των μεταλλικών κτιρίων και κατασκευών. Έτσι, έχουμε καταφέρει να αποτελούμε την καταλληλότερη λύση στις κατασκευές μεταλλικών κτιρίων.
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας για μία δωρεάν εκτίμηση στο χώρο σας.
Εξυπηρετούμε από όπου μας ζητηθεί στο Μεσολόγγι, Αγρίνιο, Αιτωλοακαρνανία, Ευρυτανία, Καρπενήσι, Άρτα, Πρέβεζα, Ιωάννινα.