Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Κουφώματα Αλουμινίου
 
 
ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
ΤΣΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ | Κουφώματα Αλουμινίου Αιτωλοακαρνανία

Τα κουφώματα αλουμινίου παρέχουν ασφάλεια και σιγουριά, που οφείλεται στο γεγονός ότι τα προφίλ είναι ένα υλικό με μεγάλες μηχανικές αντοχές. Δίνουν ευελιξία στον σχεδιασμό, καθώς μπορούν να δημιουργηθούν σε διάφορα σχέδια και μορφές σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες του χώρου και του κάθε πελάτη.
 
Ένα σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι με τα κουφώματα αλουμινίου εξοικονομείτε ενέργεια αλλά και χρήματα, προσφέροντας θερμομόνωση στο χώρο σας. Αλλάξτε τα παλιά σας κουφώματα με ενεργειακά και κερδίστε 30% οικονομία σε θέρμανση και ψύξη.  
 
 
 

Η επιχείρησή μας “ΤΣΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ” η οποία εδρεύει στο Μεσολόγγι, κατασκευάζει κουφώματα αλουμινίου προσφέροντας σας ολοκληρωμένες λύσεις, άριστη ποιότητα, σωστή κατασκευή, υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα.ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ

ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου όλων των τύπων, ανοιγόμενα - ανακλινόμενα, συρόμενα ή ανασηκώμενα. 
 Παράθυρα
 Μπαλκονόπορτες
 Παντζούρια
 Σίτες
 Ρολά
 Υαλοπετάσματα
 Πόρτες Ασφαλείας

Ακόμα, μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς για την αντικατάσταση των παλαιών σας κουφωμάτων με ενεργειακά κουφώματα.
 
 
 
 
Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να σας προτείνουμε την καλύτερη και ιδανικότερη λύση για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. 
 
Ακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις και στην προσπάθειά μας να προσφέρουμε στους πελάτες μας, προϊόντα με προκαθορισμένες προδιαγραφές και υψηλής ποιότητας ή επιχείρησή μας συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο των αλουμινικατασκευών την ETEM και την ALUMINCO. Έτσι, μπορούμε να σας προσφέρουμε κουφώματα αλουμινίου και ενεργειακά κουφώματα που αντέξουν στο χρόνο και θα προσφέρουν στο χώρο σας ασφάλεια.
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας για μία δωρεάν εκτίμηση στο χώρο σας.
Εξυπηρετούμε από όπου μας ζητηθεί στο Μεσολόγγι, Αγρίνιο, Αιτωλοακαρνανία, Ευρυτανία, Καρπενήσι, Άρτα, Πρέβεζα, Ιωάννινα.