Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Γκαραζόπορτες
 
 
ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ
ΤΣΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ | Κουφώματα Αλουμινίου Αιτωλοακαρνανία
Το γκαράζ, είναι ο χώρος στον οποίο προστατεύουμε το αυτοκίνητό μας τις ώρες που δεν κινείται αλλά και ο χώρος που αποθηκεύουμε μικροεργαλεία και διάφορα άλλα αντικείμενα. Όπως αντιλαμβάνεστε αυτός ο χώρος είναι πολύ σημαντικό να είναι 100% ασφαλής. Αν λοιπόν έχετε γκαράζ, τότε σίγουρα χρειάζεστε και μία ή περισσότερες γκαραζόπορτες, για να κρατάτε το αυτοκίνητο και τα πράγματά σας ασφαλεί. 
 
 
 

Η επιχείρησή μας “ΤΣΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ” η οποία εδρεύει στο Μεσολόγγι, διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο καθώς και έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορεί να αναλάβει την κατασκευή και τοποθέτηση γκαραζόπορτας στην οικία ή των επαγγελματικό σας χώρο.ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ

γκαραζόπορτες αλουμινίου και σιδήρου στοχεύοντας πάντα στην δημιουργία άριστων ποιοτικά και αισθητικά εργασιών. 
 
 Συρόμενες πόρτες
 Μονοκόμματη γκαραζόπορτα
 Σπαστή γκαραζόπορτα
 Δίφυλλες γκαραζόπορτες
 Αυτόματη γκαραζόπορτα
 Ρολά καταστημάτων
 
 
 
 
Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε την προστασία και την αισθητική που χρειάζεται ο χώρος του αυτοκινήτου σας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Η πολυετής παρουσία μας στον χώρο, μας έχει κάνει να μπορούμε να προσφέρουμε λύσεις στους πελάτες μας, ακόμα και στα πιο δύσκολα έργα, αλλά και άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.
 
Ο επαγγελματισμός, η συνέπεια και η ποιότητα είναι τα συστατικά της πετυχημένης μας πορείας και οι πελάτες μας (ιδιώτες και εργολάβοι) αποτελούν την καλύτερη διαφήμισή μας.
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας για μία δωρεάν εκτίμηση στο χώρο σας.
Εξυπηρετούμε από όπου μας ζητηθεί στο Μεσολόγγι, Αγρίνιο, Αιτωλοακαρνανία, Ευρυτανία, Καρπενήσι, Άρτα, Πρέβεζα, Ιωάννινα.